Portfolio

Andres

Tip van de artiest
"Bekijk altijd het portfolio van de tatoeëerder en beoordeel of zijn stijl past bij jij zoekt."

In 2014 verruilde Andres Mexico-Stad voor het ‘iets’ kleinere Groningen. Maar voor zijn kennismaking met de tattoowereld moeten we terug naar Mexico. Zijn beste vriend had daar een eigen tattooshop en hij hielp hem met schoonmaken en andere klusjes – dat deed hij met veel plezier.

Na het afronden van zijn studie ging hij aan het werk als socioloog voor de Mexicaanse overheid. Een goede baan, maar hij kon er niet gelukkig worden. Hij keerde terug naar de shop: deze keer niet als hulpkracht, maar om aan het werk te gaan als tatoeëerder. Hij leerde snel en het tatoeëren gaf hem een gevoel van vrijheid dat hij nergens anders in vond.

Het was diezelfde vrijheid die hem uiteindelijk naar Nederland bracht en waar hij inmiddels een bekende naam is binnen de scene. Andres heeft als tatoeëerder een sterk gevoel voor traditie en dat maken zijn tattoos authentiek en tijdloos.

Stijlen

Japans
American Traditional

Chicano
Polynesian
Maori

Aanwezig
Dinsdag 11:00 – 18:00
Woensdag 11:00 – 18:00
Donderdag 11:00 – 18:00
Vrijdag 11:00 – 18:00

Meestal kun je me vinden tijdens de aangegeven tijden. Wil je zeker weten dat ik er ben, stuur me dan een bericht, aangezien de tijden dat ik aanwezig ben af en toe kunnen variëren.

 • Alle
 • Japans
 • Traditional
 • Sleeve
 • Chicano
Contact

Heb je een vraag?
Laat het ons weten.

Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met jou op. 

  Terug

  We use cookies to give you the best experience.

  Preloader image