Portfolio

Ben

Tip van de artiest
“Probeer altijd een tatoeëerder te vinden waar je je bij op je gemak voelt. Dat maakt de hele ervaring een stuk beter.”

Ben komt oorspronkelijk uit het Groningse dorpje Leens, maar na meer dan 20 jaar in Stad te hebben gewoond, voelt hij zich daar het meest thuis. Zijn interesse voor tattoos ontstond al voordat hij zelf begon met tatoeëren.

Hij vond het vooral mooi, maar had niet gedacht dat hij ooit zelf tatoeëerder zou worden. Tot hij op een dag de kans kreeg om bij Da Tonk Tattoo in de leer te gaan. Daar, met het nodige geduld, doorzettingsvermogen en honderden schetsen later, leerde hij het vak. In 2010 begon hij zelf actief met tatoeëren.

Zijn drive om te blijven leren als tatoeëerder is nooit weggegaan: “Je raakt nooit uitgeleerd, het kan altijd beter, strakker en technischer.” In zijn werk uit zich dat in een vaste hand, een scherp oog voor detail en gevoel voor traditie.

Naast het ontwerpen en zetten van tattoos vindt Ben het persoonlijke aspect aan tatoeëren ook leuk: “Ik vind het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen – of ze nou voor het eerst bij mij komen of hier vaste klant zijn.”

Stijlen

Japans
American Traditional

Neo Traditional
Ornamental

Aanwezig
Maandag 10:00 – 17:00
Dinsdag 10:00 – 17:00
Woensdag 10:00 – 17:00
Donderdag 10:00 – 17:00
Vrijdag 10:00 – 17:00

Meestal kun je me vinden tijdens de aangegeven tijden. Wil je zeker weten dat ik er ben, stuur me dan een bericht, aangezien de tijden dat ik aanwezig ben af en toe kunnen variëren.

 • Alle
 • Japans
 • Traditional
 • Neo Traditional
 • Ornamental
 • Sleeve
 • Rug
Contact

Heb je een vraag?
Laat het ons weten.

Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met jou op. 

  Terug

  We use cookies to give you the best experience.

  Preloader image