Portfolio

Jaap

Tip van de artiest
“Probeer altijd een tatoeëerder te vinden waar je je bij op je gemak voelt. Dat maakt de hele ervaring een stuk beter.”

Jaap, geboren Groninger en getogen in Assen, heeft altijd een passie gehad voor de kunst van tatoeages.

Na jarenlang als een trouwe toeschouwer en bewonderaar van de tattoo-scene te zijn geweest, begon het verlangen om zelf de naald te hanteren steeds sterker te worden. In 2021, besloot Jaap de sprong te wagen en zijn droom na te jagen.

Gedreven door zijn liefde voor de tattoo-kunst en zijn toewijding aan perfectie, heeft hij zichzelf het vak eigen gemaakt met een goed oog voor detail.

Voor Jaap gaat tatoeëren niet alleen over het creëren van kunstwerken, maar ook over het streven naar hoogwaardige en duurzame tattoos die een leven lang meegaan. Hij hecht veel waarde aan vakmanschap en nauwkeurigheid, en streeft er altijd naar om zijn klanten te voorzien van tattoos van de hoogste kwaliteit.

Tatoeëren is voor Jaap niet alleen een vorm van zelfexpressie, maar vooral ook een bron van rust en vertrouwen. Hij voelt zich het meest op zijn gemak wanneer hij achter de naald staat, in staat om zijn creativiteit te uiten en tegelijkertijd een kalme en geruststellende omgeving te bieden voor zijn klanten.

Stijlen

Japans
American Traditional

Aanwezig
Maandag 10:00 – 17:00
Dinsdag 10:00 – 17:00
Woensdag 10:00 – 17:00
Donderdag 10:00 – 17:00
Vrijdag afwezig
Zaterdag 10:00 – 17:00

Meestal kun je me vinden tijdens de aangegeven tijden. Wil je zeker weten dat ik er ben, stuur me dan een bericht, aangezien de tijden dat ik aanwezig ben af en toe kunnen variëren.

 • All
 • Japans
 • Traditional
Contact

Heb je een vraag?
Laat het ons weten.

Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met jou op. 

  Jaap

  Terug

  We use cookies to give you the best experience.

  Preloader image