Terug

Werkwijze

Werkwijze

Kennismaking

Als je bij ons een tattoo wilt laten zetten, zijn we heel benieuwd naar jouw ideeën. Deze kun je ons mailen met eventueel een aantal afbeeldingen van referentiemateriaal. Ook horen we graag van je waar op je lichaam je de tattoo wilt laten zetten, aan welke grootte je zat te denken, of je kiest voor kleur of zwart/grijs en of het gaat om een cover-up. Al deze info gebruiken wij om voor jou een ontwerp op maat te maken. Je kunt ons deze informatie toesturen via het contactformulier of via e-mail. Als je het fijn vindt, kunnen we hier in de studio ook een afspraak maken om je wensen door te nemen – net waar jij je goed bij voelt. 

Werkwijze

Ontwerpen

De artiest duikt voor jou achter de tekentafel en vertaalt jouw idee naar een mooi ontwerp dat bij jou past. We houden bij het ontwerpen rekening met de grootte van de tattoo, de plaats op je lichaam en de eventuele inpassing met andere tattoos. Goed om te weten: je krijgt het ontwerp voor het eerst te zien tijdens je tattoo afspraak. Dit vraagt om een stukje vertrouwen in de artiest, maar we gaan ervan uit dat je dat hebt. Natuurlijk kun je tijdens de afspraak nog wel (kleine) wijzigingen aan het ontwerp laten maken: dat verwerken we dan gelijk voor je. 

Werkwijze

Je tattoo laten zetten

Wanneer jij helemaal tevreden bent met het ontwerp kan het echte werk beginnen! Zeker als het je eerste tattoo is, kan dit best spannend zijn. Gelukkig hangt er in onze shop een relaxte sfeer, drinken we eerst een bak koffie of thee en nemen we altijd ruim de tijd voor je. Het ontwerp voor jouw tattoo wordt ondertussen door de artiest omgezet tot een stencil: een soort blauwdruk van je tattoo. Na enig pas- en meetwerk plakken we het stencil op je lichaam en kun je beoordelen of tevreden bent met de plaatsing. Als jij akkoord geeft, gaat de artiest aan de slag en wordt de tattoo voor jou gezet. Veel tattoos kunnen we in één sessie zetten, maar het echt grotere werk vraagt soms om meerdere afspraken. Dat overleggen we altijd vooraf met je. 

Werkwijze

Nazorg

Als de tatoeage erop staat, maken we vaak nog een paar foto’s voor in ons portfolio. Daarna maken we de tattoo goed schoon en pakken we ‘m in met folie. Als dat klaar is, kun je afrekenen bij de artiest (let op: je kunt bij ons alleen contant betalen). De folie dient de eerste uren als bescherming van je nieuwe tattoo en mag je er na 3 tot 5 uren vanaf halen. In de periode erna is het belangrijk dat je je tattoo goed verzorgt. Een tattoo die goed geneest, blijft op lange termijn namelijk kwalitatief goed – en dat willen we! 

Meer weten over nazorg? Op deze pagina hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet. 

Contact

Heb je een vraag?
Laat het ons weten.

Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met jou op. 

    We use cookies to give you the best experience.

    Preloader image